Nahlyxfg.jpg

Events by 5VE MORE

5VE-A-SIDE Grand Prix Series med totalt 40 000 kr i prispengar!
5VE-A-SIDE Grand Prix Series är en Futsal turnering som består utav deltävlingar (cuper) och en säsongsfinal, fyllda med rejäla prispengar. I varje deltävling (cup) deltar 8 lag fördelade i 2 grupper. Lagen i respektive grupp möts i singelmöten. De två bäst placerade lagen i respektive grupp avancerar till semifinal.

Varje deltävling ger 5 000 kr i förstapris. Båda finallagen i respektive deltävling blir även direktkvalificerade till Grand Prix finalen med 20 000 kr i förstapris.

Half-court_shot.webp
5VE MORE HALF-COURT SHOT CHALLENGE™

5VE MORE Events skapar tillsammans med idrottare och klubbar spännande tävlingsinslag i samband med matcher och andra arrangemang. Målsättningen är att öka attraktionskraften i arrangemangen och därmed locka en större publik, samt engagera publiken i alla delmoment såsom halvtidspaus och spelavbrott.

5VEMORE.com har därför skapat tävlingskonceptet 5VE MORE HALF-COURT SHOT CHALLENGE™

Tävlingen är avsedd för medverkande lags hemmamatcher under angiven säsong. I tävlingen får två personer i publiken vid varje hemmamatch chansen att skjuta varsitt skott från halva plan. Lyckat försök ger 1 000 kr i prispengar eller presentkort på 5VEMORE.com. Alla tävlande som under säsongens grundspel har lyckats med halvplansskottet kvalificerar sig automatiskt till finalspelet som äger rum under slutspelet, där de tävlar om 10 000 kr i första pris.

Ni som arrangör har inga kostnader. 5VE MORE står för priserna. Er insats blir att  genomföra tävlingarna, filma inslaget och dela det i era kanaler, och rapportera vinnarens uppgifter till oss för utbetalning av priser. Kontakta oss om ni önskar mer information.