Om_oss_3.jpg

Om 5VE MORE

5VE MORE grundades med målsättningen att skapa förutsättningar för atleter som vill satsa på att uppnå sina mål. I kärnan av vår verksamhet finns en tydlig ambition: en betydande del av överskottet ska återinvesteras i atleterna. Vi vill belöna och erkänna atleternas hängivenhet och prestationer. Genom att sponsra individuella atleter, idrottsklubbar och evenemang vill 5VE MORE skapa en positiv inverkan på idrottsvärlden som helhet.

lYUMzrYg.jpg

Verksamheten är indelad i följande områden:

  1. Svensktillverkade kosttillskott: 5VE MORE tar fram svensktillverkade kosttillskott av högsta kvalitet för att optimera prestation och välmående. 
  2. Personlig träning och kostrådgivning: Med våra kost- och träningsscheman, framtagna av licensierade personliga tränare (PT) och kostrådgivare, stöttar vi Din resa mot ett hälsosammare liv. 
  3. Inspirerande idrottsläger: Vi arrangerar idrottsläger för enskilda individer och grupper, med fokus på att utmana och utveckla deltagarna.
  4. Events och tävlingar: 5VE MORE arrangerar events och tävlingar inom idrott och fitness med generösa prispengar. 
  5. E-sport: Vi samarbetar med aktörer inom den växande och spännande världen av E-sport, där idrott och teknik möts.

Vi är ett gäng hängivna entusiaster inom träning, sport, fitness och hälsa med målsättning att inspirera Dig till bättre hälsa, oavsett var i landet Du befinner dig. 

5VEMORE.com
info@5VEMORE.com
010-5857310